Sobota, 18 listopada 2017. Imieniny Klaudyny, Romana, Tomasza

Jak runęło Imperium i narodził się Długi Wąż

2014-12-10 15:12:45 (ost. akt: 2014-12-10 15:14:51)

Podziel się:

Właściciel restauracji Imperium Dariusz Barłożek zwraca się do Gessler z prośbą o interwencję z prostego powodu. „Nie rozumiem, dlaczego nie mam klientów” - mówi na antenie TVN-u.

Prowadząca „Kuchenne rewolucje” już od progu zauważa pierwsze mankamenty. Nie podoba jej się wystrój lokalu. „Tak brzydko, że brzydziej to już dawno nie widziałam” - wali prosto z mostu. Zastanawia się też, po co tam boa dusiciel (w restauracji stoi terrarium z wężem). Zamówione dania też jej, delikatnie mówiąc, nie zachwycają. Tatar przesolony, flaki „skopane”, golonka „wygląda jak oko wołu”. „Masakra” - kwituje Gessler. Ta wybredność właścicielowi nie przypada do gustu. „Taki klient byłby wyrzucony z knajpy” - nie ukrywa.

Komentarze (1) pokaż wszystkie komentarze w serwisie

Dodaj komentarz Odśwież

Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych

Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez FB

  1. zgredek #1605280 | 89.230.*.* 12 gru 2014 04:13

    jeden wielki kabaret

    ! - + odpowiedz na ten komentarz